Košarica (0 artikl)
Košarica

Nemate artikala u košarici.

Vi ste trenutno na:

Bonifacije, sin Bezgrješne

Bonifacije, sin Bezgrješne

Sonja Tomić

Raspoloživost: Rasploživo

* Obvezno unijeti

Regular Price: 40,00 kn

Special Price 36,80 kn

-
+

Regular Price: 40,00 kn

Special Price 36,80 kn

Knjiga, smještena u biblioteku Mala Makova knjižnica, u četrnaest priča donosi crtice iz života sluge Božjega Bonifacija Pavletića. Tako kroz »oči« rodne kućice, krave Malenke, dugačkog puta, pisma, čaše, boce, brata Pankracija, jaslica… pratimo Bonifacijev život na putu prema svetosti od rođenja u Zbjegovači, pokraj Kutine, preko izučavanja postolarskog zanata u Kutini, pa sve do redovničkog služenja u Rimu u redovničkoj družbi zvanoj bolnička braća.

Obogaćena ilustracijama knjiga je namijenjena djeci i školarcima nižih razreda osnovne škole te može poslužiti na satovima vjeronauka i župne kateheze, kao i za obiteljski odgoj u vjeri.

O AUTORICI I ILUSTRATORICI

Sonja Tomić rođena je 29. svibnja 1947. godine u Dubrovniku, a od jeseni 1964. godine živi i radi u Zagrebu. Apsolvirala je matematiku na Prirodoslovno-matematičkom te diplomirala hrvatski i njemački jezik i književnost na Filozofskom fakultetu, kao i teologiju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Književnica je, prevoditeljica, slikarica, ilustratorica. Djela su joj zastupljena u čitankama, nizu književnih časopisa, dječjih listova te zbornika i antologija suvremene duhovne književnost. Prevođena je na nekoliko stranih jezika. Članica je Društva hrvatskih književnika, Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne, Hrvatskog društva katoličkih novinara i Europske udruge žena u teološkom istraživanju.

Dobitnica je triju nagrada na Susretima hrvatskoga duhovnoga književnoga stvaralaštva »Dr. Stjepan Kranjčić«.

Objavila je tridesetak knjiga (pripovijetke, romani, zbirka pjesama za odrasle, strip, hagiografije za djecu, slikovnice), a većinu je sama i ilustrirala.

Dodatne informacije

ISBN ISBN 978-953-241-484-4
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2015.
Format 165 x 235 mm
Broj stranica 52 str.
Prelistaj knjigu

Ključne riječi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Kontakt

Adresa: Kaptol 8, 10000 Zagreb. Hrvatska.

E-mail: web-izlog@glas-koncila.hr

Tel: +385 (0)1 4874 315

Fax: +385 (0)1 4874 319