Košarica (0 artikl)
Košarica

Nemate artikala u košarici.

Vi ste trenutno na:

Pet božićnih priča

Pet božićnih priča

Jelica Gjenero

Raspoloživost: Rasploživo

* Obvezno unijeti

Regular Price: 40,00 kn

Special Price 36,80 kn

-
+

Regular Price: 40,00 kn

Special Price 36,80 kn

Pet ilustriranih priča božićne tematike – Blago kralja Mima, Božić zekana Mekana, Pastirica Anica, Radosna vijest, Svjetlost u mraku – upoznat će male, ali i velike čitatelje s pravom biti Božića.

Prikazujući likove iz svakodnevice, kao i one koje si možemo dočarati u mašti, autorica na 32 stranice piše o Božiću s ljudskim licem – o Djetetu Isusu, koje je rođeno u hladnoj štalici, ali koje je donijelo toplinu na ovaj svijet. Ono kao svjetlost u mraku razgoni tamu i beznađe, dajući čvrsto životno uporište onima koji vjeruju u njega; poziva da kao kralj Mimo skupljamo blago nepropadljivo; svjedoči da Bog ljubi jednostavnost i skromnost te poziva da kao Marija imamo povjerenje u Boga.

Na taj će način jedanaesta slikovnica vjeroučiteljice Gjenero, objavljena u nakladi Glasa Koncila, uoči Božića najmanjima približiti Dijete Isusa.

O AUTORICI

Jelica Gjenero rođena je u Mostaru. Odrasla je u Stonu. Srednju školu je završila u Dubrovniku, a u Splitu je diplomirala na Katehetsko-filozofskom fakultetu. Živi u Dubrovniku, gdje radi kao vjeroučiteljica u Osnovnoj školi Lapad. Dosada je izdala jedanaest slikovnica za djecu: Anđeo čuvar, Gdje stanuje sreća, Kameno selo, Tonkica Balonkica, Maslina, Sedam darova Duha Svetoga, Repatica ljepotica, Najljepše ruke, Princeza od rogača, Moj susret sa svetim Nikolom i Vrijeme za priču, te roman za djecu Koraljna ogrlica.

O ILUSTRATORICI

Fany Bilić rođena je u Dubrovniku 1976., gdje živi i radi kao nastavnik tehničke kulture. Diplomirala je na Pomorskom fakultetu u Dubrovniku. Slobodno vrijeme rado provodi svirajući violončelo, slikajući i družeći se s obitelji.

Dodatne informacije

ISBN ISBN 978-953-241-363-2
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2012.
Format 200 x 200 mm
Broj stranica 32 str.
Prelistaj knjigu \N

Ključne riječi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Kontakt

Adresa: Kaptol 8, 10000 Zagreb. Hrvatska.

E-mail: web-izlog@glas-koncila.hr

Tel: +385 (0)1 4874 315

Fax: +385 (0)1 4874 319