Košarica (0 artikl)
Košarica

Nemate artikala u košarici.

Vi ste trenutno na:

Slikopriče

Slikopriče

Sonja Tomić

Raspoloživost: Rasploživo

* Obvezno unijeti

Regular Price: 38,00 kn

Special Price 34,96 kn

-
+

Regular Price: 38,00 kn

Special Price 34,96 kn

Nakon što su se godinama mogle čitati u dječjemu mjesečnom listu Mak, šarene »Slikopriče« književnice Sonje Tomić sada su dostupne na jednome mjestu!

Zbog veće preglednosti zbirka od 56 zanimljivih i poučnih slikopriča podijeljena je prema temama pa će svatko u njoj lako pronaći ono što ga u nekom trenutku zanima.

Tu je dvanaest slikopriča za one koji bi rado znali otkud ime mjesecima u godini, nekoliko slikopriča o prijateljstvu, nesebičnosti i poslušnosti, dvije legende, slikopriče o anđelima i životinjama, o ljudima sveta života, o Božiću i Tri kralja, o korizmi i Uskrsu.

O AUTORICI

Sonja Tomić rodila se na južnoj obali Jadranskog mora u gradu znanom po Dubrovačkim ljetnim igrama, gradu koji je dugo bio republika, a slobodu toliko cijeni da djeca već u najranijoj dobi pjevaju onaj divni Gundulićev stih: O lijepa, o draga, o slatka slobodo, dar u kom sva blaga višnji nam Bog je do!

Kad je malo porasla, u slobodi se odlučila preseliti na sjeverozapadno kopno. Naukovala je na Prirodoslovno-matematičkom i Filozofskom fakultetu, a potom na zagrebačkoj školi za junake u vršenju Isusove riječi. Ta je škola poznatija kao Katolički bogoslovni fakultet. Naukovanjem je zaslužila tri diplome, a usto je i pisac pa danas i sama za djecu i odrasle piše priče i oslikava ih. Udala se za Stjepana koji je naukovanjem također zaslužio tri diplome.

Uz Slikopriče Sonja Tomić je u nakladi Glasa Koncila izdala više knjiga za djecu: Lojzekov vrt, Molitva od 10 kilometara, Zlatni dječak, Župnik tješitelj, Plamena srca i Vatrene ptice.

Dodatne informacije

ISBN ISBN 978-953-241-307-6
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2011.
Format 165 x 240 mm
Broj stranica 76 str.
Prelistaj knjigu

Ključne riječi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Kontakt

Adresa: Kaptol 8, 10000 Zagreb. Hrvatska.

E-mail: web-izlog@glas-koncila.hr

Tel: +385 (0)1 4874 315

Fax: +385 (0)1 4874 319