Košarica (0 artikl)
Košarica

Nemate artikala u košarici.

Vi ste trenutno na:

Otajstva krunice

Otajstva krunice

Stanko Jerčić

Raspoloživost: Rasploživo

* Obvezno unijeti

Regular Price: 50,00 kn

Special Price 46,00 kn

-
+

Regular Price: 50,00 kn

Special Price 46,00 kn

Opjevavajući u sonetima Radosna, Žalosna, Slavna te Otajstva svjetla Isusova života, autor uza svaku deseticu nudi tri vrlo aktualna, suvremena i izazovna poticaja. Na taj je način mons. Jerčić vrlo uspješno skicirao duhovni, moralni i vjernički lik suvremenoga Isusova učenika i otkrio koliko su ideali visoki, ali i dostižni. Tim poticajima autor moliteljima Krunice otvara oči i srca za življenje i ostvarivanje Kristova stila života, a Krist je prošao zemljom čineći dobro, žrtvovao se i proslavio.

Knjiga je obogaćena ilustracijama akademskog slikara Josipa Botterija Dinija, čime djelo postaje jedinstven priručnik za meditiranje u molitvi Krunice riječima, ali i slikama, približavajući molitelju najvažnije momente Božjeg djela spasenja. (vp)

Jerčićeva knjiga “Otajstva krunice” popunjava dosada nepopunjeno mjesto u hrvatskoj duhovnoj literaturi, pa će svako posezanje za njom, osobito uza sabranu molitvu Krunice, oplemeniti vjernički i kršćanski doprinos hrvatskomu društvu, Crkvi Kristovoj i suvremenomu svijetu.

Mons. Ivan Miklenić

Velike teme s Botterijem su dobile istinski, autentičan umjetnički okvir, pa tako i otajstva Ružarija, kao stalna adresa vjerničke posvojenosti i respektabilna likovna ostvarenja visokih vrijednosnih dosega.

Stanko Špoljarić

Dodatne informacije

ISBN ISBN 978-953-241-466-0
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2015.
Format 120 x 190 mm
Broj stranica 80 str.
Prelistaj knjigu

Ključne riječi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Kontakt

Adresa: Kaptol 8, 10000 Zagreb. Hrvatska.

E-mail: web-izlog@glas-koncila.hr

Tel: +385 (0)1 4874 315

Fax: +385 (0)1 4874 319