P. S. Ljubav ili ništa

Dostupno
SKU
829
Brzi pregled
Duhovne misli vjere i ljubavi
60,00 kn Normalna cijena 100,00 kn

Knjiga nadahnutih misli vjere i ljubavi vjeroučitelja Miljenka Grubeše "P. S. Ljubav ili ništa" objavljena je u izdanju "Glasa Koncila".

Nastala je kao plod autorovih osobnih duhovnih iskustava, a progovara o iskonskim životnim i vjerskim temama koje zaokupljaju svakog kršćanina: Bog, čovjek, ljubav, zakon, grijeh i ljubav, vjera, istina, lažna vjera i nevjera, duh, ljudski osjećaji, zlo i zloduh, religija, egoizam, žrtva, Isus.

Poticajne misli, pisane u kratkoj formi, kao natuknice, jednostavna stila i rječnika, prava su "duhovna hrana" za suvremenog čitatelja koji nerijetko nema dovoljno vremena za čitanje. Sažete, ali sadržajne, pružit će nadahnuće za svakodnevno razmatranje, meditaciju, ali i življenje djelatne ljubavi.

Rekli su o knjizi:

“U svakoj su rečenici snažne i izazovne misli o Ljubavi koja je Bog i o ljubavi po kojoj smo stvoreni i bivstvujemo istinski. Radujem se ovim tako snažnim nadahnućima i razmišljanjima u kratkim izričajima. Zahvaljujem autoru što je bio otvoren Duhu Božjem. Svim čitateljima želim da s radošću zakorače u svijet ljubavi ove knjige.”

Kardinal Vinko Puljić, nadbiskup i metropolit vrhbosanski

 “Nema sumnje da će čitatelji ovoga djela doživljavati kako je ono nepresušni izvor nadahnuća, ali i lijekova u trenutcima osame, straha, depresije i slabosti. A upravo to će biti najljepša zahvalnost autoru djela M. Grubeši što je imao hrabrosti uputiti se na beskrajnu pučinu otkrivanja bogatstva ljubavi.”

Mons. prof. dr. sc. Tomislav Ivančić

“Ova knjiga izvrsno svjedoči kako po Kristu Božji život postaje i našim životom i kako, zbog toga, i naše istinsko iskustvo poznaje Boga.”

Brat Richard, ekumenska zajednica Taizé, Francuska

Više informacija
Autor Miljenko Grubeša
ISBN ISBN 978-953-241-505-6
Format 135 x 215 mm
Broj stranica 228 str.
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2016.
Prelistaj knjigu