Isus je Krist (priručnik)

Dostupno
SKU
741
Brzi pregled
Priručnik za drugo godište biblijske skupine
103,50 kn Normalna cijena 115,00 kn

Priručnik za drugo godište biblijske skupine namijenjen je djeci viših razreda osnovne škole, a nastavak je katehetskog projekta započetog 2012. godine izdanjem priručnika i radnih listova Biblijske osobe, za prvo godište biblijske skupine.

Tematski je podijeljen u tri katehetske cjeline: Svi su ga tražili (Matej carinik, slijepi Bartimej, odbačen u Nazaretu, rimski satnik, preljubnica, Samarijanka, Ivan i Marija, raspeti razbojnici, Petar, učenici u Emausu, Toma), Poučavaše ih u prispodobama (svjetiljka, talenti, dva sina, dobri otac, ustrajnost u molitvi, Lazar i bogataš, Posljednji sud) te Sve je dobro učinio (uvod u čuda, ozdravljenje u subotu, najava euharistije, hod po vodi), a sveukupno obuhvaća 28 kateheza.

U svakoj katehezi naznačene su glavne odrednice katehetskog procesa: ciljevi, sadržaji, mediji komuniciranja (potrebno za rad) i metodički postupci.

Uz priručnik dolazi i CD s popratnim materijalima za kvalitetniji rad s polaznicima kateheza: molitve i tonski zapis molitava te mnoštvo fotografija i ilustracija, koje se mogu projicirati ili ispisati.

Više informacija
Autor Davor Šamadan / Krešimir Bulat
ISBN ISBN 978-953-241-404-2
Format 230 x 210 mm
Broj stranica 96 str.
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2013.
Prelistaj knjigu
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!