Liturgija 2 (priručnik)

Dostupno
SKU
680
Brzi pregled
Drugo godište ministrantske skupine
110,40 kn Normalna cijena 120,00 kn

Priručnik za katehete, s CD-om, za drugo godište ministrantske skupine, priređen je za rad s ministrantima, ali se materijali mogu koristiti i u župnoj katehezi djece viših razreda osnovne škole.

Priručnik "Liturgija", s pripadnim radnim listovima, nastavak je četverogodišnjega pastoralno-katehetskog projekta Đakovačko-osječke nadbiskupije za djecu viših razreda osnovne škole, započeta 2009. godine izdanjem priručnika i radnih listova "Zajednica 1", za prvo godište ministrantske skupine.

Priručnik je podijeljeni u četiri katehetske cjeline: "Liturgijski prostor", "Liturgijske knjige, posuđe i odjeća", "Liturgijska slavlja" i "Pobožnosti".  

Za organiziran, sustavan i cjelovit rad sa skupinama ministranata ili pak kojom drugom liturgijskom katehetskom zajednicom priručnik u dvadeset kateheza donosi cjelovitu katehetsku građu, s naznačenim ciljevima, popisom materijala za rad te predloženim tijekovima susreta.

Uz priručnik dolazi i CD, na kojemu se mogu pronaći sve fotografije iz priručnika i radnih listova, kao i dodatne fotografije za obogaćenje postojećih materijala i katehetskih susreta te molitveni tekstovi za molitveno-meditativne dijelove i nekoliko meditativnih instrumentalnih skladbi, koje se mogu koristiti kao glazbena pozadina.

Više informacija
Autor Dejan Čaplar / Dejan Henčić
ISBN ISBN 978-953-241-370-0
Format 230 x 210 mm
Broj stranica 172 str.
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2012.
Prelistaj knjigu
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!