Dodiri trenutaka nekih

Dostupno
SKU
353
Brzi pregled
Tražiti i susretati mlade
60,00 kn Normalna cijena 60,00 kn

Napisi i nagovori sabrani u ovoj knjižici nastali su sukladno ritmu izlaženja Glasa Koncila u rubrici Meditacija, a pojedini sukladno radijskoj emisiji Prvoga programa Hrvatskoga radija Duhovna misao.

Njihov sadržaj odražava i odnosi se na određeni trenutak, odnosno kao osobna reakcija autorice na nešto što se dogodilo u njezinu okruženju ili pak u njoj samoj kao neka upitnost u odnosu na njezinu profesiju poučavanja i odgajanja mladih generacija.

Riječi ove knjižice upućene su širokoj publici pa su pisane razumljivim i jasnim izrazima i rečenicama, namjerno su jednostavne i sažete da bi mogle lako naići na razumijevanje i odjek u čitateljevoj nutrini.

Poticajni karakter tih meditativnih tekstova uz interesantne fotografske prikaze vjerno oslikava uvijek aktualne i u vremenu neprolazne teme: Bog, čovjek, vrijeme, Crkva, mladi i život.

O autorici

S. Valentina Mandarić članica je Družbe sestara franjevki od Bezgrješne. Docentica je na Katedri religiozne pedagogije i katehetike na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i u svom se znanstvenoistraživačkom radu posebno bavi problematikom mladih.

Više informacija
Autor Valentina Mandarić
ISBN ISBN 953-241-041-4
Format 111 x 199 mm
Broj stranica 161 str.
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2006.
Prelistaj knjigu \N