Duha nam svoga daj *

Dostupno
SKU
407
Brzi pregled
Vježbenica na putu prema sakramentu potvrde
35,00 kn

Prva vježbenica za pomoć u pripremi za sakrament kršćanske zrelosti »Duha nam svoga daj«.

Namijenjena kandidatima za sakrament potvrde i svima koji aktivno sudjeluju u pripremi kandidata – župnicima i kapelanima, vjeroučiteljima, katehetama i animatorima - bogato grafički oblikovana vježbenica na 136 stranica donosi sasvim nov sadržaj, pristup i metodologiju, ne samo za pripremu nego i za aktivno uključivanje potvrđenika u župnu zajednicu nakon svete potvrde.

Sastavljajući ovo izdanje, koje je »više od radne bilježnice – a manje od udžbenika«, autori - dr. Josip Jakšić i s. Karolina Mićanović - pridržavali su se smjernica dokumenta Hrvatske biskupske konferencije »Župna kateheza u obnovi župne zajednice: plan i program« obogativši je novim smjernicama u kojima se naglasak stavlja na doživljaj i iskustvo vjere u obiteljskoj i župnoj zajednici, upravo tamo gdje se vjera rađa, uči, raste, slavi i živi.

Vježbenicom »Duha nam svoga daj« kandidati za sakrament potvrde upoznat će na pristupačan i zanimljiv način svoju vjeru i o njoj učiti pomoću kvizova, anketa, igara, zadataka, molitava i pjesama u deset velikih tema o životu, Crkvi, zajedništvu i zajednici, sakramentima i molitvi.

Proslov vježbenici, uz koju svaki potvrđenik dobiva i diplomu sakramenta potvrde, potpisuje mons. Vlado Košić, pomoćni biskup zagrebački.

Više informacija
AutorJosip Jakšić (ur.) / Karolina Manda Mićanović (ur.)
Izdanje1. izdanje
Uvezbroširano
ISBNISBN 978-953-241-107-2
Format191 x 264 mm
Mjesto izdanjaZagreb
Godina izdanja2007.