Imam (li) vremena za tebe

Dostupno
SKU
410
Brzi pregled
Meditacije uz evanđelja za godinu A
36,80 kn Normalna cijena 40,00 kn

Promišljanja i »razgovori s Bogom« zapisani na 112 stranica Šimunovićeve najnovije knjige »Imam (li) vremena za tebe« čine izvrsno katehetsko pomagalo za obrađivanje pojedinih tema, kako u župnoj katehezi, tako i u nastavi vjeronauka u školi. Predstavljaju također, prema ocjeni recenzenata, izvor u pripravi za navještaj Božje riječi, svojevrstan »vodič« za odlazak na nedjeljnu misu te »minipodsjetnik« za životno postupanje nakon svete mise.

»Spasitelj – da ili ne?«, »Molitva na početku godine«, »Biti tvoj«, »Hosana tebi«, »Pred kraljem svijeta« – samo su neki od naslova meditacija iz ove knjige koja će svoje čitatelje zasigurno naći među propovjednicima, katehetama, članovima biblijskih i molitvenih skupina, među vjeroučiteljima i vjeroučenicima i mnogima drugima.

Autor je dr. Josip Šimunović, svećenik Zagrebačke nadbiskupije i docent na Katedri pastoralne teologije Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, javnosti poznat i po autorstvu više stručnih i znanstvenih radova s područja religijske pedagogije, katehetike i pastoralne teologije te po autorstvu nekoliko knjiga.

Više informacija
Autor Josip Šimunović
ISBN ISBN 978-953-241-109-6
Format 121 x 189 mm
Broj stranica 112 str.
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2007.
Prelistaj knjigu \N