Košarica (0 artikl)
Košarica

Nemate artikala u košarici.

Vi ste trenutno na:

Djevojčica nalik ruži i druge priče

Djevojčica nalik ruži i druge priče

Jelica Gjenero

Raspoloživost: Rasploživo

* Obvezno unijeti

Regular Price: 60,00 kn

Special Price 55,20 kn

-
+

Regular Price: 60,00 kn

Special Price 55,20 kn

Od raskošne ruže do skromne ljubičice. A sve to u zlatnoj kočiji, s čarobnim napitkom i ogledalom istine... Najkraći je to mogući „opis“ nove knjige, slikovnice autorice Jelice Gjenero u izdanju „Glasa Koncila“ pod nazivom „Djevojčica nalik ruži i druge priče“.

I iako se u pet priča – praćenih slikama izrađenima u dječjem duhu i maniri, na 60-ak stranica knjige – putuje krajolicima Zemlje Cvijeća ili Lijenograda; u društvu s vilom Zlaticom ili dvorskim mudracima, kao i u svim plemenitim bajkama riječ je zapravo o prostranstvima svakidašnjice, prerečene slikovitim i djeci bliskim jezikom priče.

Bajke su to kojima će mudri roditelji otpratiti svoje dijete na miran i maštovit san. Štoviše, priče Jelice Gjenero uz tu crtu općeljudske dobrote imaju dodatno i nenametljiv vjerski, vjeronaučni „potez“, pa kao takve mogu poslužiti i vjeroučiteljima u obradi nekih tema za djecu ranijega školskog uzrasta. (vž)

O AUTORICI I ILUSTRATORICI

Jelica Gjenero rođena je u Mostaru, a odrasla u Stonu. Srednju školu završila je u Dubrovniku, a u Splitu je diplomirala na Katehetsko-filozofskom fakultetu. Živi u Dubrovniku, gdje radi kao vjeroučiteljica u Osnovnoj školi Lapad. Dosad joj je „Glas Koncila“ izdao jedanaest slikovnica za djecu: Anđeo čuvar,Gdje stanuje sreća, Kameno selo, Tonkica Balonkica, Maslina, Sedam darova Duha Svetoga, Repatica ljepotica, Najljepše ruke, Princeza od rogača, Moj susret sa svetim Nikolom te Pet božićnih priča.

Uz navedene knjige objavila je i slikovnicu Vrijeme za priču („Laudato“) te roman za djecu Koraljna ogrlica („Alfa“).

Dodatne informacije

ISBN ISBN 978-953-241-465-3
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2015.
Format 200 x 200 mm
Broj stranica 68 str.
Prelistaj knjigu

Ključne riječi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Kontakt

Adresa: Kaptol 8, 10000 Zagreb. Hrvatska.

E-mail: web-izlog@glas-koncila.hr

Tel: +385 (0)1 4874 315

Fax: +385 (0)1 4874 319