Isus je Krist (priručnik)

Dostupno
SKU
741
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Brzi pregled
Priručnik za drugo godište biblijske skupine
15,26 EUR/114,98kn

Priručnik za drugo godište biblijske skupine namijenjen je djeci viših razreda osnovne škole, a nastavak je katehetskog projekta započetog 2012. godine izdanjem priručnika i radnih listova Biblijske osobe, za prvo godište biblijske skupine.

Tematski je podijeljen u tri katehetske cjeline: Svi su ga tražili (Matej carinik, slijepi Bartimej, odbačen u Nazaretu, rimski satnik, preljubnica, Samarijanka, Ivan i Marija, raspeti razbojnici, Petar, učenici u Emausu, Toma), Poučavaše ih u prispodobama (svjetiljka, talenti, dva sina, dobri otac, ustrajnost u molitvi, Lazar i bogataš, Posljednji sud) te Sve je dobro učinio (uvod u čuda, ozdravljenje u subotu, najava euharistije, hod po vodi), a sveukupno obuhvaća 28 kateheza.

U svakoj katehezi naznačene su glavne odrednice katehetskog procesa: ciljevi, sadržaji, mediji komuniciranja (potrebno za rad) i metodički postupci.

Uz priručnik dolazi i CD s popratnim materijalima za kvalitetniji rad s polaznicima kateheza: molitve i tonski zapis molitava te mnoštvo fotografija i ilustracija, koje se mogu projicirati ili ispisati.

Više informacija
AutorDavor Šamadan / Krešimir Bulat
Izdanje1. izdanje
Uvezbroširano
ISBNISBN 978-953-241-404-2
Format230 x 210 mm
Broj stranica96 str.
Mjesto izdanjaZagreb
Godina izdanja2013.
Prelistaj knjigu