Košarica (0 artikl)
Košarica

Nemate artikala u košarici.

Vi ste trenutno na:

Lurd

Lurd

Raspoloživost: Rasploživo

* Obvezno unijeti

Regular Price: 100,00 kn

Special Price 92,00 kn

-
+

Regular Price: 100,00 kn

Special Price 92,00 kn

Hodočasnički pratitelj

Treće, dopunjeno i prošireno izdanje vodiča Lurd. Hodočasnički pratitelj, čiji je autor svećenik Josip Vnučec, objavljeno je u izdanju "Glasa Koncila".

Hodočasnički pratitelj na putovanju u Lurd donosi kulturno-povijesni opis svih važnijih mjesta od Zagreba do Lurda na odlasku te na povratku kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju, Alpe i Francusku. Opširni prikaz lurdskog svetišta opisuje razvoj i povijest od njegovih početaka, kad su započela ukazanja, pa sve do današnjeg dana, kad je to francusko svetište postalo jedno od najveličanstvenijih i najposjećenih svjetskih svetišta.

U knjigu su uvrštene i brojne molitve, pobožnosti i pjesme koje će svakomu hodočasniku pomoći u osmišljavanju etapa hodočašća.

"Volio bih da ova knjiga pomogne svima koji se odlučuju na hodočašće, kako bi im putovanje bilo ispunjeno udivljenjem Bogu, koji je veličanstven u svim svojim djelima, od kojih nekoja pokušavaju izraziti i ljudski um, srce i ruke oblikujući prirodu mnogim umjetninama koje smo na ovom putu uspjeli primijetiti i obići", zaželio je Vnučec u pogovoru vodiča, koji s 304 stranice može čitateljima biti pouzdan suputnik na hodočašću ili podsjetnik nakon njega.

Onima koji se ne mogu uputiti na hodočašće, vodič s mnoštvom podataka, srca, znanja, duha i fotografija omogućuje cjelokupno upoznavanje svjetskog fenomena jednog od najpoznatijih marijanskih svetišta u svijetu te kulturno bogatstvo onog dijela Europe kojim se prolazi na putu prema Lurdu i nazad prema Zagrebu.

Dodatne informacije

ISBN ISBN 978-953-241-472-1
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2015.
Format 119 x 195 mm
Broj stranica 304 str.
Prelistaj knjigu

Ključne riječi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Kontakt

Adresa: Kaptol 8, 10000 Zagreb. Hrvatska.

E-mail: web-izlog@glas-koncila.hr

Tel: +385 (0)1 4874 315

Fax: +385 (0)1 4874 319