Prva Crkva - priručnik

Dostupno
SKU
859
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Brzi pregled
Priručnik za treće godište biblijske skupine (7. razred)
15,26 EUR/114,98kn

Kako bi katehetski rad u župnim zajednicama, tj. biblijskim skupinama, bio kvalitetniji i time plodonosniji, u zajedničkom projektu Đakovačko-osječke nadbiskupije i Glasa Koncila objavljen je Priručnik za treće godište biblijske zajednice pod naslovom Prva Crkva.

Nastavak je to katehetskog projekta započetog 2012. godine izdanjem priručnika i radnih listova Biblijske osobe i Isus je Krist.

Priručnik je namijenjen za rad s djecom viših razreda (7. razreda) osnovne škole, ali može biti od velike koristi i u drugim oblicima katehetskoga rada s djecom istog uzrasta.

Podijeljen je u tri katehetske cjeline s naslovima: Bijahu postojani u nauku apostolskom, Idite po svem svijetu, propovijedajte evanđelje i Hrabro samo! Ne bojte se!, a ukupno sadrži 29 kateheza.

Uz priručnik dolazi i CD s popratnim materijalima za kvalitetniji rad s polaznicima kateheza: molitve i tonski zapis molitava te mnoštvo fotografija i ilustracija, koje se mogu projicirati ili ispisati.

Kao i u prethodnim izdanjima, i ovdje je korišten metodički model celebratio catechetica – katehetsko slavlje prema kojem se vjera živi, uči i slavi, a koji je preporučen od Hrvatske biskupske konferencije kao temeljni model pri katehetskom radu u župnim zajednicama.

Više informacija
AutorKrešimir Bulat - Davor Šamadan i suradnici
Izdanje1. izdanje
Uvezbroširano
ISBNISBN 978-953-241-531-5
Format230 x 210 mm
Broj stranica112 str.
Godina izdanja2017.
Prelistaj knjigu