Košarica (0 artikl)
Košarica

Nemate artikala u košarici.

Vi ste trenutno na:

Radosne priče i pjesme

Radosne priče i pjesme

Tomislav Baran

Raspoloživost: Rasploživo

* Obvezno unijeti

Regular Price: 70,00 kn

Special Price 64,40 kn

-
+

Regular Price: 70,00 kn

Special Price 64,40 kn

Radosne priče i pjesme, nova knjiga autora Tomislava Barana, objavljena u izdanju "Glasu Koncila", uz razigrane ilustracije Jagode Sablić, osobito su štivo koje će na plemenit način zaokupiti djecu i povezati ih s njihovim roditeljima, iskoriste li oni tu slikovnicu na punih 90 stranica za druženje sa svojom djecom. Priče, bajke i basne u njoj, kao stvorene za večernje čitanje, nadahnute su važnim događajima iz evanđelja, kao i Isusovim prispodobama. Osobita im je namjera približiti radosnu vijest najmlađima, uz pomoć dražesnih likova životinja, biljaka, stvari i pojava, koje je i Isus znao spominjati da bi svojim učenicima slikovito opisao velike istine.

Tako su junaci te knjige zrno gorušice, glineni vrčevi, nestašna ovčica, prelijepi cvjetić, neobuzdani pjetlić, zvijezda repatica, pa i jedna razigrana srdjelica, kojoj Isus ispunjava želju na vrlo neobičan način. Likovi su vrckavi, luckasti, razigrani, nestašni, bezazleni, dražesni. Baš kao i djeca, za koju su stvoreni. Svaki od njih je još i opjevan u prigodnoj, lako pamtljivoj pjesmici u rimi.

Jer svatko "tko pjeva, dvostruko moli", a za knjigu Radosne priče i pjesme vrijedi da "trostruko moli", osobito poveže li roditelje i djecu u zajedničkom čitanju i maštanju uz knjigu. Pa da u konačnici, kao i svi likovi knjige, shvate njezinu glavnu i najveću poruku i pouku – da je uz Isusa najveća radost sve djece Božje. I male, i velike!

Knjiga će sjajno poslužiti i svećenicima, katehetama i vjeroučiteljima, koji u sadržaju na kraju knjige odmah pronalaze i kratice biblijskih redaka koji su povezani sa svakom od dvanaest priča i pjesama koje sačinjavanju knjigu, po mnogo čemu jedinstvenu – i radosnu!

Dodatne informacije

ISBN ISBN 978-953-241-490-5
Mjesto izdanja Zagreb
Godina izdanja 2015.
Format 165 x 235 mm
Broj stranica 92 str.
Prelistaj knjigu

Ključne riječi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Kontakt

Adresa: Kaptol 8, 10000 Zagreb. Hrvatska.

E-mail: web-izlog@glas-koncila.hr

Tel: +385 (0)1 4874 315

Fax: +385 (0)1 4874 319