Rođeni smo i nikada ne ćemo umrijeti

Dostupno
SKU
760
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Brzi pregled
Svjedočanstvo Chiare Corbelle Petrillo
10,00 EUR/75,35kn

Chiara Corbella Petrillo umire u dvadeset i osmoj godini života od karcinoma na jeziku, otkrivena u petom mjesecu njezine treće trudnoće. Odgađa liječenje kako bi rodila dijete. Čini to radosno, izgovarajući svoj "evo me", misleći prije svega na dobro djeteta koje nosi.

Chiarin životni put, kao i onaj njezina supruga Enrica i sina Francesca (te njegove starije sestre i brata, koji su već postali stanovnici neba), dotaknuo je tisuće ljudi u Italiji i šire. Može li život žene koja umire ostavljajući iza sebe muža i sina posvjedočiti da je život nevjerojatan dar? Da nasljedovati Krista i u patnji otvara put prema svjetlosti?

Ova knjiga govori o Chiarinu životu, donoseći svjedočanstva onih koji su ju poznavali i koji su s njom dijelili duboko iskustvo vjere. Knjiga govori i o životu žene i majke koja se pred smrću nije predala, već je postala znak nade za svakog čovjeka.

Knjiga koja je pred vama nije samo priča o životu jedne žene koja je umrla na glasu svetosti. Knjiga je to o ljubavi prema životu, o životu općenito. Prateći život Chiare Corbelle Petrillo, učimo kako živjeti s pouzdanjem u Božji plan, kako odnos s Bogom svaku situaciju okreće na dobro, kako Crkva hrani vjeru pojedinca i kako Bog može preobraziti život ako smo otvoreni djelovanju njegove milosti.

Iz predgovora hrvatskom izdanju don Jakova Rađe

Simone Troisi i Cristiana Paccini, u braku od 2008., suradnici su u pastoralu obitelji i u formaciji zaručnika za brak. Kao dugogodišnji bliski prijatelji Chiare i Enrica bili su svjedoci cjelokupna njihova zajedničkog puta.

Više informacija
AutorSimone Troisi / Cristiana Paccini
Izdanje1. izdanje
Uvezbroširano
ISBNISBN 978-953-241-436-3
Format150 x 210 mm
Mjesto izdanjaZagreb
Godina izdanja2014.
Prelistaj knjigu