Isuse, ti se život!

Dostupno
SKU
969
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Brzi pregled

Meditacije na evanđelja za vrijeme kroz godinu Tjedan 24. - 34.

45,00 HRK/5,97€

»Isuse, Ti si život!« treća je u nizu knjiga svećenika dr. Josipa Šimunovića u kojoj nastavlja govoriti o ljepoti Božje riječi putem meditacija na evanđelja koje obuhvaćaju razdoblje od 24. do 34. tjedna za vrijeme kroz godinu.

Na gotovo 140 stranica i opremljena živopisnim fotografijama knjiga donosi 66 meditacija koje prate kronologiju crkvene godine i poticaj su za čitanjem evanđeoskih tekstova kojima su nadahnuti.

Na Učiteljevo pitanje postavljeno Petru, a i svakom njegovom učeniku: »A što Ti kažeš tko sam ja?«, autor zadivljeno odgovara: »Isuse Ti si Život!« Iz tog odgovora nastali su tekstovi koji pozivaju čitatelja, vjernika da odgovori na riječ Evanđelja, da kao i autor krene za Učiteljem. Autor Šimunović čini to jednostavnim i poticajnim mislima omogućujući preispitivanje užurbane svakodnevice kako bi u nju unio dašak božanskog. Pritom polazi od vlastitog iskustva susreta s Bogom i pretače ga u meditativne tekstove koji pružaju svjedočanstvo o iskustvu duboke vjere.

Na taj način ova knjiga postaje nezaobilazno štivo s poticajem na izgradnju zdravije nutrine čovjeka, a time i bolje sutrašnjice za svakoga.

Više informacija
AutorJosip Šimunović
Izdanje1. izdanje
Uvezbroširano
ISBNISBN 978-953-241-657-2
Format120 x 190 mm
Mjesto izdanjaZagreb
Godina izdanja2021.